no_cache مقاله اطلاع رسانی حمایت شیلات از تولید کنندگان جلبک درهرمزگان | مديريت موفقيت

مقاله اطلاع رسانی حمایت شیلات از تولید کنندگان جلبک درهرمزگان

شیلات هرمزگان حمایت تولید جلبک وام دانش فنی

راهنما 09903337056

این مقاله خودش یک اتفاق فوق العاده بوده که چطور برخی دست اندرکاران برای حمایت تولید داخلی واقعا وارد مرحله عمل میشوند . در شهریور ماه 1392 معاونت وقت آبزی پروری شیلات هرمزگان اعلام نمود با توجه به وجود شراطی مناسب کشت و پرورش جلبکهای دریایی در آبهای استان آماده هرگونه همکاری و ارائه اطلاعات به سرمایه گذاران عزیز میباشد .

حمایت شامل آموزش و یا اعطای دانش فنی و نیز کارشناسی بصورت رایگان و نیز معرفی آنها جهت تسهیلات مناسب و ارزان به بانکها بوده است . ایشان افزودند بررسی های اولیه و کشت آزمایشی در کانال آب پرورش میگو در روستای تیاب میناب نشان داده است که محیط منطقه استعداد خیلی خوبی در پرورش جلبک بخضوض نوع گراسیلاریا لانگیسما داراست . ایشان افزودند با توجه به رویکرد اقتصاد مقاومتی و نیاز اولیت مناسب صادرات میتوان نتیچه گرفت تولید و صادرات جلبک از گزینه های مناسب میباشد .

مهندس کرمی زمان مناسب برای کشت و برداشت جلبک را در آن منطقه بین نیمه دوم آبان ماه تا نیمه فروردین ماه یعنی یک بازه زمانی 4 ماهی عنوان نمودند ، بعبارتی با هر دوره پرورش به میانگین 45 روز میتوان چهار دوره پرورش را در این بازه زمانی به انجام رسانید .

گفتنی است از هر 4 کیلوگرم جلبک تر میتوان یک کیلو گرم خشک و از هر 10 کیلو گرم جلبک خشک یک کیلو گرم آگار بدست آورد ، آگار ژلوز نوعی پلی ساکارید میباشد که در آب گرم به نسبت یک تا دو درصد به ژلاتین تبدیل میشود   در صنعت مواد غذایی، کنسرو سازی ، بهداشتی ، تحقیقاتی ، نساجی ،‌ داروسازی ، آرایشی و بسیاری دیگر خواهان فراوان دارد . البته محصولات میکرو ارگانیسم ها به آگار ختم نمیشود و سر از گستره عجیبی از تغذیه و دارو گرفته تا لباس و روپوشدار کردن کاغذ و تا به هر کجا شما خیالتان یاری کند امروزه در کشورهای پیشرو این صنعت هانند ژاپن ایتالیا و هند گسترده است .

از هر هکتار مزرعه یا همان کانال پرورش میتوان بیست تن جلبک تر دریایی در یک دوره 45 روزه بدست آورد . در سطح جهای از جلبکها برای تغذیه و علوفه دام ، ماکیان و آبزیان استفاده حرفه ای میشود و آن در بهترین شکل مورد استفاده صنایع غذایی و دارویی و بهداشتی نیز میباشد . جلبک ها بطور مستقیم و یا غیر مستقیم در تغذیه انسان و تولید مواد شیمیایی کاربرد فراوان دارند بصورتی که بخش عمده ای از درآمد حاصل از بیوتکنولوژی دریایی به همین جلبکها مختص شده است .

جلبکها حاوی مقادیر مناسبی از پروتئین ها اسید های آمینه و اسید های چرب ضروری و نیز پلی ساکارید ها و مونو ساکارید ها و حتی مقادیر مناسبی از ویتامینها و مواد معدنی میباشند . توصیه میشود برای شروع و کارآفرینی کسب و کار پرورش جلبک اسپیرولینا بصورت کوچک و گام بگام پیش بروید تا هم شما با تکنیکهای ساده ولی مهم کار آشنا شوید و هم بقول کارشناسان این جلبک رفته رفته با محیط خو بگیرد تا بتواند خوب رشد و تکثیر شود . میتوانید با خرید و دانلود کتابچه راهنمای کامل کشت و تولید اسپیرولینا در محیط خانگی با رمزو راز عملی کار آشنا شوید .