no_cache پرورش اسپیرولینا در محیط خانگی گام بگام کتابچه آموزشی | مديريت موفقيت

پرورش اسپیرولینا در محیط خانگی گام بگام کتابچه آموزشی

آموزش جلبک اسپیرولینا جزوه کتاب

کد محصول x767

راهنما 09903337056

کتابچه کاربردي پرورش اسپيرولينا بصورت خانگي مناسب برای کارآفرینان کسب کار کوچک تا متوسط حاصل هفته ها مطالعه و بازنگري در کارگاه ها ، ويديو ها و نيز جزوات دانشگاهي و کتاب و همچنين پيگري نظرات کارساز افراد با تجربه در زمينه پرورش جلبک اسپيرولينا از سرتاسر جهان ميباشد ، از کارگاه های پرورش اسپیرولینا در هند گرفته تا دوستان استرالیا و کانادایی متخصصین دانشگاه نبراسکا و مقاله های دانشمندان ناسا در زمینه تولید جلبک جهت سوخت. مطالبی که در این کتابچه آموزشی راهنما فرا میگیرید طبق آخرین اطلاعات و تجربه های جهانی میباشد که با زبانی ساده و کاربردی بیان شده است ، بواقع پایه و اساس پروش جلبک حتی بصورت تجاری و صنعتی نیز همان قوائدی است که پرورش در حجم کوچک و خانگی نیاز دارد مانند شرایط دما و شناخت تفاوت اسپیرولینا با سایر جلبکها و پیشگری آلودگی ها ، افزایش بهره وری و سرعت رشد و تکثیر و نظایر آن .

تولید اسپیرولینا که از سوی سازمانهای جهانی غذا و نیز کارشناسان بهترین غذا و نیز غذای فردا نامیده شده است با تمام سادگی کاریست روز افزون و رو به رشد . امروزه دلار و ارز بسیاری صرف واردات جلبک اسپیرولینا میگردد و این در حالیست که از سویی سیاست و رویکرد اقتصادی کشور بر آن است تا از تولیدات داخلی حمایت کند و از سویی دیگر مصرف جلبک کشت یافته در سرزمینهایی مانند ایران عزیز که هم به مسائل اخلاقی در آماده سازی غذای اسپیرولینا پایبند است و هم بخاطر محیط آلوده کشورهایی مانند چین و رادیواکتیو ژاپن ، عدم آلودگی عمومی ایران میتواند این کشور را به عنوان یکی ازمطمئن ترین و سالمترین تولید کنندگان اسپیرولینا بصورت تازه و نیز خشک به همگان معرفی کند .

گفتنی است سلولهای اسپیرولینا مجموعه ای بینظیر از بسته های غذایی است که بدن انسان بشدت به آنها نیازمند است ، دو برابر بیش از مرغ و ماهی و سایر منابغ گوشتی اسپیرولینا پروتئین قابل جذب را داراست ، سرشار از آنتی اکسیدانت که متضمن جوانی و جلوگیر از پیری زود رس میباشد ، انواع ویتامینهایی که در سایر غذاها بسختی یافت میشود مانند B12 و بسیاری دیگر .

به گفته کارشناسان مصرف روزانه تنها 5 گرم از اسپیرولینای تازه آنچنان به شما انرژی طبیعی جوانی میدهد که پس از ساعت ها کارو تلاش حس میکنید هنوز سرحال هستید ، با یک آکواریوم کوچک و یا هر ظرف دیگری در داخل اتاق و یا پشت بام و هر جای دیگری همراه با پرورش اسپیرولینا بسادگی میتوانید این موهبت و غذای خوشبختی را از خود و خانواده دریغ نکنید .

در این کتابچه راهنما بصورت گام به گام مراحل پرورش و برداشت جلبک اسپیرولینا بطور ساده و کاربردی و عملی توضیح داده شده است ، از توضیحات تئوریک که کمتر بکار پرورش دهندگان می آید تا حد زیادی خودداری شده است . تهیه مقدار اولیه جلبک تکثیر و آماده سازی برای انتقال به محیط کشت اصلی ، توضیح نحوه ترکیب مواد و ساخت غذا یا پودر استارتر و نیز پودر میک آپ ، تاثیرات نور و دما در سرعت رشد ، برخی از تجهیزات و لوازم اصلی کار و نیز برداشت محصول با پارچه های گوناگون که مناسب میباشند مانند پارچه ابریشمی و یا نوعی از پارچه مخصوص چاپ که هنگام برداشت محصول فقط آب از منفذها عبور کرده و محصول تازه اسپیرولینا بر روی تور یا پارچه باقی بماند ، و نیز توضحیات کاربردی دیگر را در این کتابچه راهنما خواهید خواند .



پی اچ بالای 10 نکته طلایی ایمنی اسپیرولینا

پی اچ بالای 10 تنها و مهمترین نکته برای بهداشت و سلامت تغذیه اسپیرولینا .. تولید کنندگان عزیز توجه داشته باشند اگر ph محصول هنگام برداشت پایین تر از 10 باشد نباید برداشت کنند چرا که ممکن است آلوده باشد .. .. شاید این نکته را بارها شنیده باشید ولی باز هم ارزش گفتنش را دارد ، چرا که کشت ...ادامه مطلب

و پرورش اسپیرولینا نیز مانند پرورش قارچ و یا مصرف جینسینگ بخاطر جدید بودن آنها قوانین سختگیرانه چندانی ندارند مگر آنکه چند سالی بگذرد و آمار منفی در مورد آنها زیاد شود . کشت و پرورش اسپیرولینا نیز اینچنین است و شما میتوانید به عنوان تولید کنندگان کوچک تا متوسط براحتی همراه با این کار و روزی حلال به اقتصاد مملکت نیز یاری برسانید . اما گفته های بالا مشروط بر آن است که تولید کنندگان عزیز در سلامت محصول دقت لازم را مبذول داشته باشند ، و شاید مهمترین نکته در پرورش سالم اسپیرولینا حفظ PH بالاتر از 10 میباشد . در محدوده پی اچ بینت ده الی یازده اسیپیرولینا زنده میماند اما تقریبا تمامی آلودگی ها و میکروبها در چنان شرایط قلیایی سنگین و بالا از بین خواهند رفت ! این بدین معنی است که تنها با رعایت این یک نکته از میان صدها نکته آموزشی کشت و پرورش اسپیرولینا این منبع فوق العاده تغذیه ای از تمام گوشت و ماهی و میوه جات نیز ایمن تر میماند . سازمانها جهانی غذا و بهداشتی گذشته از خواص غذایی و دارویی فوق العاده این جلبک تنها بخاطر همین یک نکته ساده ایمنی پی اچ بالا آن را به همگان یک توصیه ضروری میدانند ، وگرنه برخی جلبک های دیگر نیز ممکن است خواص غذایی و ویتامین و پروتئین مانند اسپیرولینا داشته باشند اما شرایط کشت آنها بگونه ای است که آلودگی های دیگر نیز میتوانند در آن محیط رشد کنند و به این دلیل از میان بسیاری جلبک ها اسپیرولینا به از سوی سازمانهای غذا و دارو به همگام توصیه گردیده است . تمام عزیزان کارآفرین تولید کننده اسپیرولینا میتوانیم با دست کم چک کردن ph محصول به هنگام برداشت که بالاتر از  10 باشد امنیت تغذیه و نیز امنیت شغلی را برای همیشه به هم میهنان عزیزمان هدیه کنیم  نکته دیگر که کمی پیشرفته است و در مطالب دیگر مفصل به آن خوام پرداخت خالص بودن کشت و اسپیرولینا میباشد ، بغیر از اسپیرولینا چند جلبک دیگر نیز در آن پی اچ بالا میتوانند دوام بیاورند ، البته این به معنای خطر جدی نیست اما خوب است هر سه ماه یک بار آزمایش کوچکی بر روی محول و کشت خود داشته باشید تا اگر جلبک ناخواسته ای در آن کم کم شروع به رشد کرده باشد محلول و کشت را در برداشت بعدی  عوض و تازه کنید . خوب است گاهی در مقاله قدیمی و نیز امروزی کشت جلبکها سری بزنید تا به زاویه های مختلف کار آشنا گردید . میتوانید با خرید کتابچه راهنمای کشت پرورش و برداشت اسپیرولینا در محیط خانگی از راهنمایی ها و نکات ارزنده کاربردی بسیاری برخوردار گردید ، لطفا روی لینک کلیک نمایید .