آموزش تصویری جلبک اسپیرولینا سری ویدئویی توضیحات کاربردی

راهنما 09191073763

آموزش تصویری جلبک اسپیرولینا ویدئویی توضیحات کاربردی

سلام کارآفرینان عزیز ، در این بخش از سایت به ارائه سری ویدوئی آموزش کشت و پرورش جلبک اسپیرولینا خواهیم پرداخت ، و همچنین نکاتی جهت راهنمایی بازاریابی و فروش ارائه میگردد . برای تولید و کشت اسپیرولینا در سطح مشاغل کوچک تا متوسط شما نیاز به مقداری جلبک زنده یا اصطلاحا بذر اولیه دارید که به آن ذخیره جلبک نیز میگویند . این مقدار اولیه جلبک ممکن است حدود 50 میلی لیتر باشد ، آن را در داخل شیشه آزمایشگاهی ارلن و یا حتی بطری خالی تمیز آب یا نوشابه نیز میتوانید کشت و پرورش دهید تا رفته رفته به حچم یکی دو لیتر برسد ، و چون از حجم کم کشت را شروع کرده اید اصطلاحا میگوند جلبک به محیط خو گرفته است .

سپس برایتان توضیح میدهیم که جلبک ها را به یک آکواریوم یا باکس پلاستیکی شفاف انتقال دهید ، شرایط دما برای مثال نباید بیشتر از چهل درجه باشد چون دمای بالا جلبک ها را میکشد و نیز نور مستقیم آفتاب شدید نیز برای جلبک نامناسب است . در ادامه لیست غذایی جلبک اسپیرولینا را مورد بررسی قرار میدهیم ، و هنگامی که محلول جلبک به رنگ سبز تیره خوش رنگ در می آید آنوقت هنگام برداشت محصول میباشد و میتوان آن را از پارچه ابریشمی و یا پارچه های دیگر که توضیح خواهیم داد عبور و فیلتر میکنیم . محصول برداشت شده بصورت خام آماده ارائه مصرف و یا ارائه جهت فرآوری بیشتر میباشد .

فعلا در مورد بازاریابی و فروش اسپیرولینا یک نکته کلیدی را بگوییم ، با تجربه ای که در کشورها و شرکت ها و سازمانهای دولتی و خصوصی تا بازار بدست آورده ام یک نکته خیلی مهم را دریافته ام ، در هر شغل و کسب و کاری هم فرد موفق داریم و هم ناموفق ! .. بافنده فرش موفق و راضی داریم و بافنده فرش دلخور ناموفق ، فوقبالیست ستاره و موفق داریم و ناموفق هم داریم .. خلاصه کشاروز ، راننده ، کارشناس ارشد ، دکتری ، متخصص ، دام پرور .. یعنی در همه اینها هم فرد موفق و راضی  داریم و هم ناموفق .

نکته کلیدی انجاست ، افرادی که در حین تولید کالا و یا علم و مدرک به بازاریابی و یافتن مشتری نیز میپردازند موفق میشوند . در مقابل افرادی که صبر میکنند تا کالایشان و یا مدارکشان آماده شود و بعد بسراغ بازار میروند محکوم به شکست هستند و بقول معروف همیشه چشمشان بدست دیگران خواهد بود . جالب اینجاست که در مشاغل کوچک تا متوسط حتی بازاریابی قبل از آموزش و محصول نیز کارآیی ندارد ، فرضا اگر از دیگران بپرسید آیافرزندم را به دانشگاه فلان رشته بفرستم احتمالا میگویند ای آقا این همه دانشجو بیکار .. اگر بگویید برای خودم میخواهم تاکسی بگیرم کار کنم احتمال زیاد خواهید شنید ای آقا ما خودمان بیکاریم و دست زیاد است تاکسی دیگر شغل نیست ... خلاصه هر کاری مرغداری ، پرورش ماهی ، کارگاه و کارخانه در هر مورد شما را ناامید خواهند ساخت . یعنی برای مشاغل کوچک تا متوسط خوب است در فقط حین آموزش و یا تولید همواره زمانی را نیز برای مارکتینگ و بازاریابی بگذارید .

مثلا با خود بگویید من دوشنبه ها بدنبال بازار و مشتری خواهم بود ، حضوری در مغازه و بازار ، غیر حضوری تلفنی مجلات اینترنتی و حتی سایر شهرها ، و بدین ترتیب در طول زمان مانند سایر افراد و کارآفرینان موفق حتما بتدریج مشتریان خود را خواهید یافت .

نکته نهایی بدلیل اهمیت آن برداشت محصول میباشد ، به هیچ وجه در ph پایین تر از ده محصول اسپیرولینا را بر داشت نکنید . مهمترین نکته ای که سازمانها و ارگانهای غذا و دارو در جهان به حمایت کشت و توسعه جلبک اسپیرولینا پرداخته اند و این جلبک را محبوب و حتی آسان برای کشت حتی در مناطق کم امکانات مانند آفریقا و یا هند ، چین ، ایتالیا و کانادا نموده است همین نکته ph بالای محدوده ده میباشد .

در واقع در محدوده ph ده تقریبا هیچ آلودگی و ویروسی زنده نمی ماند ، یعنی اگر شما در ph بین ده الی یازده محصول خود را برداشت نمایید تقریبا تا 99 درصد محصول شما از مرغ و ماهی و گوشت و میوه هایی که مردم مصرف میکنند تمیز تر و خوب تر است . بدلیل اهمیت این نکته را بطور خلاصه گفتیم ، در ویدیو های بعدی نکات کاملتر در مورد تولید و نیز بازار فروش و نکات ایمنی و کیفیت اسپیرولینا با شما عزیزان خواهیم گفت




 پودر استارتر چیست و نحوه تهیه آن سلام کارآفرینان و دانشجویان عزیز ، شما که با تلاش و پشتکار سرمایه های واقعی این سرزمین هستید ، بخاطر سوالات زیادی که شده این ویدیوی کوتاه در مورد پودر استارتر جلبک اسپیرولینا میباشد . امیدوارم بتونید بهره کافی برای تحقیق و یا تولید را از این آموزه کوتاه ببرید . قبل از ...ادامه مطلب

right;">قبل از اینکه این پودر رو بشناسید باید کمی عقب تر برگردیم و بگوییم که جلبک ها و اکنون اسپیرولینا به روشهای گوناگون کشت و تکثیر میشوند ،  batch job ، continuous که اکنون تمرکز ما بر روی کانتی نیوس میباشد . در این روش تولید اسپیرولینا که دو مرحله ای هست ، در مرحله اول یا همان استارت کار شما نیاز دارید که از مقدار کمی جلبک مثلا 500 میل کشت را شروع کرده و آن را افزایش دهید و بیشتر کنید ، 100 میل ، دو لیتر و .. تا نهایتا به حجم مورد نظرتان برای مثال 100 لیتر در یک آکواریوم یا حوضچه گلخانه ای میرسانید . یعنی در مرحله اول رفته رفته پودراستارتر همراه با آب مناسب می افزایید تا حجم و غلظت محلول به اندازه ای میخواهید برسد مثلا 100 لیتر اسپیرولینا با رنگ سبز تیره که آماده برداشت میباشد . در مرحله دوم روش کانتینیوس برداشت متوالی انجام میگیرد ، یعنی مثلا هر دو یا سه روز میتوان محصول را برداشت نمود و کمی به آن پودر دیگری به عنوان غذای جلبک افزود و تا چند روز بعد مجددا جلبکها تکثیر و زیاد شده و باز هم برداشت انجام داد و گاهی تا چند ماه بسته به محیط میتوان برداشتها را انجام داد . اکنون بدانید پودرهای استارتر گذشته از اینکه غذای جلبک را با خود دارد باید محیط کشت را نیز آماده سازد . یعنی مثلا ph محلول چند باشد و یا مقدار شوری آن را میتواند معین کند . بدین ترتیب همراه با استارت کار تکثیر از مقدار مثلا 50 میل اسپیرولینا رفته رفته پودراستارتر و البته آب مناسب و دست کم قطره آن به سیستم کشت می افزایید تا همراه با تکثیر جلبک محیط نیز مهیا بماند . اما در مرحله دوم یعنی برداشتها دیگر نیازی نیست پورد استارتر اضافه گردد چون محیط خودش آماده میباشد . پورد استار با ترکیبات و انواع مختلف در جهان استفاده میشود و آن بخاطر اهداف متفاوت میباشد . از تجاری سازی گرفته و مقرون بصرفه نمودن تولید تا اینکه محصول نهایی حاوی چه موادی باشد ، اینها میتوانند در انتخاب و تهیه پودرهای استارتر شما نقش داشته باشند . مثلا شاید برای مصارف صنعتی و یا خوراک و دام و طیور به تحقیق و تولید میپردازید و پس درصد مقدار آنتی آکسیدان و یا اسیدهای آمینه و غیره برای شما مهم است و سپس بر اساس نیاز خود و با کمی تست و آزمون میتوانید پودر مناسب خود را انتخاب نمایید . در اینجا به شما یک پودراستارتر مناسب معرفی میکنم که حالت عمومیت بیشتری دارد و تنها روی یکی از خواص مثلا افزایش آنتی آکسیدانت تمرکز ندارد و بلکه اکثر مواد مغذی در اسپیرولینا را به حالت عادی به شما خواهد داد   . برای این منظور نیاز به یک ترازو دقیق دارید که دست کم تا یک صدم گرم دقت داشته باشد . اکنون برای هر لیتر آب مواد زیر را ترکیب نمایید تا پودر استارتر شما آماده گردد . بیکربنات سدیم 16 گرم ، نیترات پتاسیم 2 گرم ، نمک دریا یک گرم ، فسفات دی آمونیوم 0.1 یک دهم گرم . در نظر داشته باشید نمک های دریا مناسب تر از نمک معدنی میباشد که اشتباها به نام نمکهای دریا فروخته میشود ، برای مثال همان نمک دریاچه ارومیه که در فروشگاه ها و عطاری ها موجود است مناسب میباشد . و دیگر اینکه حتما میدانید اگر از آب شهر استفاده میکنید باید بگذاری کلر آن تبخیر شود و در ضمن نیاز به افزودن قطره آهن نیز به سیستم دارید . برای اطلاع بیشتر میتوانید از سایر ویدیو های سایت استفاده نمایید و یا از کتابچه راهنمای تولید و تکثیر جلبک اسپیرولینا استفاده نمایید ، میتوانید برای آشنایی با سایر مطالب  خواص اسپرولینا ، تهیه بذر اولیه یا استوک اسپیرولینا یا کشت جلبک بصورت خانگی و در حیاط خانه نیز در قسمت بالای سایت کاوش نمایید . توضیح بیشتر اینکه گذشته از تهیه پودراستارتر بصورت گرمی ، اصولا آن را بصورت حجم بزرگتر و کیلویی نیز تولید میکنند . بدین منظور در داخل میکسر آسیابها به تناسب گفته شده مقادیر بیشتری مواد ریخته و سپس آسیاب میکسر آنها را همگن و یکدست و همپونیزه مینماید . مصرف این پودر راحت تر میباشد و بسادگی میتوان مثلا یک قاشق بزرگ از پودر استار برداشت و داخل یک لیتر آب مناسب حل و اسفاده نمود چرا که تناسب مواد در آن رعایت شده است و چندان مهم نیست که مقداری مصرفی پودر استارتر دقیقا 19.1 گرم است یا کمتر و بیشتر . اکنون هم میتوانید پودراستارتر سفارش دهید و هم میتوانید با مراجعه به شیمیایی فروش ها بصورت کیلیویی مواد ذکر شده را خریداری نموده و بصورت گرمی همانطور که در بالا گفتیم ترکیبت و مورد کاربری قرار دهید ، با آرزوی موفقیت .



تخفیف تا 60 % بمناسبت ایام خرید نوروزی اینجا کلیک کنید