پرورش اسپیرولینا در محیط خانگی گام بگام کتابچه آموزشی

آموزش جلبک اسپیرولینا جزوه کتاب

کد محصول x767

راهنما 09903337056

کتابچه کاربردي پرورش اسپيرولينا بصورت خانگي مناسب برای کارآفرینان کسب کار کوچک تا متوسط حاصل هفته ها مطالعه و بازنگري در کارگاه ها ، ويديو ها و نيز جزوات دانشگاهي و کتاب و همچنين پيگري نظرات کارساز افراد با تجربه در زمينه پرورش جلبک اسپيرولينا از سرتاسر جهان ميباشد ، از کارگاه های پرورش اسپیرولینا در هند گرفته تا دوستان استرالیا و کانادایی متخصصین دانشگاه نبراسکا و مقاله های دانشمندان ناسا در زمینه تولید جلبک جهت سوخت. مطالبی که در این کتابچه آموزشی راهنما فرا میگیرید طبق آخرین اطلاعات و تجربه های جهانی میباشد که با زبانی ساده و کاربردی بیان شده است ، بواقع پایه و اساس پروش جلبک حتی بصورت تجاری و صنعتی نیز همان قوائدی است که پرورش در حجم کوچک و خانگی نیاز دارد مانند شرایط دما و شناخت تفاوت اسپیرولینا با سایر جلبکها و پیشگری آلودگی ها ، افزایش بهره وری و سرعت رشد و تکثیر و نظایر آن .

تولید اسپیرولینا که از سوی سازمانهای جهانی غذا و نیز کارشناسان بهترین غذا و نیز غذای فردا نامیده شده است با تمام سادگی کاریست روز افزون و رو به رشد . امروزه دلار و ارز بسیاری صرف واردات جلبک اسپیرولینا میگردد و این در حالیست که از سویی سیاست و رویکرد اقتصادی کشور بر آن است تا از تولیدات داخلی حمایت کند و از سویی دیگر مصرف جلبک کشت یافته در سرزمینهایی مانند ایران عزیز که هم به مسائل اخلاقی در آماده سازی غذای اسپیرولینا پایبند است و هم بخاطر محیط آلوده کشورهایی مانند چین و رادیواکتیو ژاپن ، عدم آلودگی عمومی ایران میتواند این کشور را به عنوان یکی ازمطمئن ترین و سالمترین تولید کنندگان اسپیرولینا بصورت تازه و نیز خشک به همگان معرفی کند .

گفتنی است سلولهای اسپیرولینا مجموعه ای بینظیر از بسته های غذایی است که بدن انسان بشدت به آنها نیازمند است ، دو برابر بیش از مرغ و ماهی و سایر منابغ گوشتی اسپیرولینا پروتئین قابل جذب را داراست ، سرشار از آنتی اکسیدانت که متضمن جوانی و جلوگیر از پیری زود رس میباشد ، انواع ویتامینهایی که در سایر غذاها بسختی یافت میشود مانند B12 و بسیاری دیگر .

به گفته کارشناسان مصرف روزانه تنها 5 گرم از اسپیرولینای تازه آنچنان به شما انرژی طبیعی جوانی میدهد که پس از ساعت ها کارو تلاش حس میکنید هنوز سرحال هستید ، با یک آکواریوم کوچک و یا هر ظرف دیگری در داخل اتاق و یا پشت بام و هر جای دیگری همراه با پرورش اسپیرولینا بسادگی میتوانید این موهبت و غذای خوشبختی را از خود و خانواده دریغ نکنید .

در این کتابچه راهنما بصورت گام به گام مراحل پرورش و برداشت جلبک اسپیرولینا بطور ساده و کاربردی و عملی توضیح داده شده است ، از توضیحات تئوریک که کمتر بکار پرورش دهندگان می آید تا حد زیادی خودداری شده است . تهیه مقدار اولیه جلبک تکثیر و آماده سازی برای انتقال به محیط کشت اصلی ، توضیح نحوه ترکیب مواد و ساخت غذا یا پودر استارتر و نیز پودر میک آپ ، تاثیرات نور و دما در سرعت رشد ، برخی از تجهیزات و لوازم اصلی کار و نیز برداشت محصول با پارچه های گوناگون که مناسب میباشند مانند پارچه ابریشمی و یا نوعی از پارچه مخصوص چاپ که هنگام برداشت محصول فقط آب از منفذها عبور کرده و محصول تازه اسپیرولینا بر روی تور یا پارچه باقی بماند ، و نیز توضحیات کاربردی دیگر را در این کتابچه راهنما خواهید خواند .



پی اچ بالای 10 نکته طلایی ایمنی اسپیرولینا

پی اچ بالای 10 تنها و مهمترین نکته برای بهداشت و سلامت تغذیه اسپیرولینا .. تولید کنندگان عزیز توجه داشته باشند اگر ph محصول هنگام برداشت پایین تر از 10 باشد نباید برداشت کنند چرا که ممکن است آلوده باشد .. .. شاید این نکته را بارها شنیده باشید ولی باز هم ارزش گفتنش را دارد ، چرا که کشت ...ادامه مطلب