شهرام فخار میلیونر صاحب رستوران های زنجیره ای پدر خوب

میلیونر شهرام فخار رستوران پدر خوب

راهنما 09903337056

  شهرام فخار بنیانگذار رستوران های زنجیره ای پدر خوب

شهرام فخار اولین فرزنده خانواده متولد محله های پایین شهر بود. پدر وی کارمند دولت و مادر خانه‌ دار بودند. خوشبختانه بخاطر اینکه خانواده به او در کودکی مسئولیت هایی کودکانه میدادند وی در همان روزها با حس مسئولیت پذیری آشنا شد. از همان کودکی لذت کسب و کار سالم را با فروختن شانسی و آدامس و بادبادک و نظایر آنها چشیده بود و اوغات فراغت خود را اینگونه پر میکرد و از درآمد های حاصله وسایلی که لازم داشت خریداری مینمود.

میتوانید بدین طریق با آقای شهرام فخار ارتباط بگیرید - در زمان ویرایش این مطلب تست شده است

تلفن : 02144992890

آدرس:کیلومتر 17 اتوبان تهران-کرج، خیابان داروپخش، انتهای خیابان هشتم، پلاک 4و 6

چندان علاقه ای به مدرسه و در نداشت و اغلب دروس را با تجدید قبول میشد. ولی اغلب در پی تجربه ای تازه و جدید بود. تا اینکه بخاطر علاقه شدید به فوتبال در زمین های خاکی محله های شهر بازی میکرد . سرانجام بخاطر استعداد خوبش یکی از آشنایان وی را به پرسپولیس هدایت میکند تا مدتی در آنجا بازی کند. وی خودش میگوید بعد از مدتی که به دعوت تیم شاهین به آن تیم میپیوندد بخاطر آنکه آن باشگاه و تیم مکتب درس  و اخلاق بود تجربه های بسیار خوبی از آن دوران کسب کرده است. بخاطر علاقه و محیط پر انرژی  وی تمرینات طاقت فرسایی انجام میدهد تا جایی که چندید بار بخاطر آسیب دیدگی ورزشی راهی بیمارستان میشود. سرانجام بخاطر همین آسیب دیدگی های شدید مجبور به ترک فوتبال میشد.

بعد از آن به خدمت مقدس سربازی میرود و هنگامی که خدمت وظیفه به پایان میرسد از طریق آشنایان پدر موفق میشود وارد تلوزیون شده و به تولیدات تلوزیونی موفقی آمیزی میپردازد که از آن میان میتوان به ساخت فیلم عینک آفتابی به همراه آقایان مهریان و رفیعی نام برد. البته این حرفه چندان مورد علاقه ایشان نبود و بدین ترتیب تصمیم به ادامه تحصیل در رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی میگیرد. جالب اینجاست که او در حین تحصیل در شرکت مرغ اجداد کرمان نیز مشغول به کار بوده و خیلی زود سمت مدیر فروش نصیبش میگردد و در زمره جوانترین مدیران آن شرکت قرار میگیرد. مدتی بعد بخاطر مشکلاتی که در شرکت پیش آمده بود مجموعه شرکت به فروش میرسد و او دوباره بیکار میشود.

کم کم جرقه هایی در ذهن او پدید می آید و از تجربه های خود و گفتگوی دیگران ترس ها کنار گذاشته و در مورد تصمیم گیری  به فکری خوب و چاره ای پویا میگیرد. چون در زمینه مرغداری شناخت داشته یک مرغداری بصورت مستقل تاسیس میکند و با توکل به خدا و کائنات کار را شروع میکند. قدم بعدی نیز چندان دور از تولید مرغ نبود چرا که اجاره و افتتاح یک ساندیچی در یک مرکز خرید کمک میکند تا بخشی از تولیدات پرورشی مرغداری خود را در ساندویچی بصورت ساندویجهای خوب تحویل مردم دهد.

رفته رفته رویا های گذشته در ذهن او قوت میگیرد و از آنجا که میدانست برای انجام کارها آموزش و تجربه دیگران نیز ارزشمند است برای بازدید از شرکت های بزرگ و زنجیره ای آمستردام و نیز دیدن دوره‌ای آموزشی در همین زمینه به هلند سفر میکند. در نهایت و بازگشت از سفر با تلاش و تدبیر تعداد شش شعبه از رستوران مورد نظر و ایده خود را دایر و راه اندازی میکند. تا به اکنون تعداد شبه های رستوان های ایشان با نام پدر خوب به بیش از 60 رسیده است که به خوبی در حال فعالیت بوده و پرسنل بسیاری در آنها مشغول به کارند. شهرام فخار بسیار خوشبین است که بزودی تعداد شعبه ها به بالای 100 هم خواهد رسید.  انشاالله دید مثبت تدبیر و پشتکار او سرمشقی برای جوانان جویای نام و ثروت باشد.

میتوانید بدین طریق با آقای شهرام فخار ارتباط بگیرید - در زمان ویرایش این مطلب تست شده است

تلفن : 02144992890

آدرس:کیلومتر 17 اتوبان تهران-کرج، خیابان داروپخش، انتهای خیابان هشتم، پلاک 4و 6




.. با نوآوری و مدیریت خوب کار را شروع کنید - شهرام فخار آقای شهرام فخار موسس رستورانهای زنجیره ای پدر خوب توصیه میکند که کار را با جدیت و برنامه ریزی شروع کنید ، مثبت نگری خوب است ولی نه آنکه به بهانه مثبت نگری هیچ تحقیق و مدیریتی بر کار نداشته باشید . امروزه از هر کس بپرسی میگوید رستوران ...ادامه مطلب


.. شهرام فخار از تغییر نترسیدن راز بزرگ تداوم موفقیت یکی از بیننده ها از آقای شهرام فخار کارآفرین ایرانی سوال میپرسد : من چهل سال است که ساندویچ فروشی دارم ، همش با بهداشت و مالیات و اینها باید سروکله بزنم و مستاجر هم هستم لطفا بررسی کنید چرا من موفق نمیشوم ؟ آقای فخار در پاسخ همراه با ...ادامه مطلب


.. از شکست نا امید نشوید گفتگو با آقای فخار کارآفرین ایرانی مجری برنامه به شوخی از آقای شهرام فخار سوال میکند که یکی از طرفدارن شما پیام داده شما هم فوتبالیست هستید هم خبرنگار و هم برند ساز و رستوران دار ، رفوگر فرش و حتی تهیه کننده ! آیا این همه تنوع در کار درست بوده ؟ پس این ...ادامه مطلب